ORMAN ŞEHİDİNİN ADI YAŞATILACAK

223

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın, Şehit Murat Yıldırım’ın ailesine taziye ziyareti sırasında Yıldırım’ın adının şehirdeki bir parkta yaşatılacağını söylemesi üzerine, Şehit Yıldırım’ın kızı Duru, okuluna yakın olduğu için Ağaçköy Mahallesi’ndeki parka babasının isminin verilmesini istedi.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve eşi Fatma Işık, 30 Ağustos 2023 tarihinde meydana gelen orman yangınına müdahale sırasında yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen Kütahya Orman İşletme Şefi Murat Yıldırım’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

OKULUNA YAKIN PARKI İSTEDİ

Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Şehit Murat Yıldırım’ın adının şehirdeki bir parkta yaşatılacağını söylemesi üzerine, Şehit Yıldırım’ın kızı Duru, okuluna yakın olduğu için Ağaçköy Mahallesi’ndeki parka babasının isminin verilmesini istedi.

Şehidin emanetinin isteğinin yerine getirileceğini belirten Başkan Işık ve eşi Fatma Işık, bir kez daha şehidin ailesine, sevenlerine ve milletimize başsağlığı diledi. Şehit Murat Yıldırım’ın ailesi, Başkan Işık’a, eşi Fatma Işık’a ve Kütahya Belediyesine destekleri için teşekkürlerini iletti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *