İKİ OKUL TAMAMLANMAK ÜZERE

283

12 derslikli Nesrin Güral Anaokulu ve Dumlupınar Mahallesinde inşa edilen okulun yakın zamanda tamamlanacağını belirten Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Dumlupınar Mahallesinde okulun mahalledeki ilkokul ve ortaokul binası eksikliği dolayısıyla yaşanan sıkıntıyı gidereceğini belirtti.

Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, yapımı tamamlanma aşamasında olan Nesrin Güral Anaokulu ve Dumlupınar Mahallesinde inşa edilen okul binasında incelemelerde bulundu. Başyiğit’e Temel Eğitim Şube Müdürü Mustafa Topuz eşlik etti.

ÇALIŞMALAR BÜYÜK BİR HIZLA DEVAM EDİYOR

Hayırsever İş İnsanı İsmet Güral tarafından yaptırılan ve eşi Nesrin Güral’ın ismi verilen 12 derslikli ana okulunun yapımı büyük oranda tamamlandı. Yapımı tamamlanma aşamasında olan Nesrin Güral Anaokulu binasında incelemelerde bulunan Başyiğit, okulun hizmete geçmesi için çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini ifade etti.

Başyiğit, Dumlupınar Mahallesinde inşa edilen ve yapımı yakın zamanda tamamlanacak olan okul binasında incelemelerde bulundu.

MAHALLEDE OKUL EKSİĞİ SIKINTISI SONA ERECEK

Yapımı büyük oranda tamamlanan okulun; kalan eksikliklerinin giderilmesinin akabinde yüklenici firma tarafından Müdürlüğe teslim edileceğini ve sonrasında eğitim öğretime hazır hale getirileceğini ifade eden Başyiğit, okulun mahalledeki temel eğitim yani ilkokul ve ortaokul binası eksikliği dolayısıyla yaşanan sıkıntıyı gidereceğini, bundan dolayı en kısa sürede hizmete geçmesi için yoğun çaba sarfettiklerini belirtti. Böyle bir eksikliğin giderilmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Başyiğit, emeği geçenlere şükranlarını ifade etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *