‘MURAT DAĞI HAKKINDAKİ HASSASİYETİMİZİ İLETTİK’

261

Kütahya Milletvekilleri ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği ve Tarım ve Orman Bakanlığını ziyaret ettiklerini belirten Ak Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye Murat Dağı Altın Arama ÇED Ruhsatı ile ilgili halkın ve kendilerinin hassasiyetini ilettiklerini açıkladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, İl Başkan Yardımcısı Rasim Bayram Ankara’da üst düzey temaslarda bulundu.

‘SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Milletvekillerimiz ile birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ettiklerini belirten Mustafa Önsay, “Sayın Bakanımıza ziyaretimizde Murat Dağı Altın Arama ÇED Ruhsatı ile ilgili halkımızın, bizlerin hassasiyetini ilettik. Sürecin takipçisi olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Sayın Hasan Suver’i ziyaret eden Kütahya heyeti, İlçelerin ihtiyaç ve talepleri üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı da ziyaret ettiklerini ifade eden Mustafa Önsay,  Kütahya ziyareti için kendisine teşekkür ettik. Ziyaretimizde İlimizin ihtiyaç ve talepleri üzerine değerlendirmelerde bulunduk” şeklinde konuştu.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *