15 YILIN TECRÜBESİ KÜTAHYALILARA AKTARILACAK ‘LİDER SÜRÜCÜ KURSU DUALARLA AÇILDI’

484

2023 yılına yakışır modern bir ortamda ehliyet sahibi olmak isteyen Kütahyalıların yeni adresi olacak Lider Sürücü Kursu açıldı. 15 yıldır başka bir kurumda direksiyon eğitmeni olarak çalıştıklarını ifade eden Lider Sürücü Kursu ortaklarından Mehmet Yıldız, Şimdi bu tecrübeyi kendi kurumumuzda Kütahyalılara aktaracağız.” Şeklinde konuştu.

MODERN EĞİTİM ORTAMI

TECBÜRELİ EĞİTİMCİLER

Kütahyalıları modern bir ortamda, tecrübeli eğitim kadrosu ile ehliyet sahibi yapacak Lider Sürücü Kursu Balıklı Mahallesi Osmanlı Caddesi No.88,89 adresinde hizmet vermeye başladı. Sürücü Kursunun açılışına Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit, Kütahya Minibüsçüler, Servis Araçları ve Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Kucak, Kurum ortakları Süleyman Yıldız, Mehmet Yıldız, Hüseyin Altıntop ve aileleri, vatandaşlar katıldı.

Açılışın hayırlara vesile olması için edilen duaların ardından kurban kesildi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından katılımcılar Lider Sürücü Kursu’nu gezdi.

2023 YILINA YAKIŞIR BİR KURUM

Lider Sürücü Kursu’nda kayıtların başladığını ve devam ettiğini ifade eden Mehmet Yıldız, “Derslerimiz başladı. Kontenjanımız 90 kişi 3 tane sınıfımız, 4 tane aktif çalışan hocamız var. 2023 yılına yakışır bir kurum yaptık.” İfadelerini kullandı.

15 yıldır başka bir sürücü kursunda direksiyon eğitmeni olarak çalıştıklarını dile getiren Mehmet Yıldız, “15 yıldır bu işin içindeyiz. Nasip oldu senelerce bu işi yapıp sonunda kendi iş yerimizi açtık. Şimdi bu tecrübeyi kendi kurumumuzda Kütahyalılara aktaracağız.” Şeklinde konuştu.

Ortakları Süleyman Yıldız ve Hüseyin Altıntop ile Kütahyalıların, çok daha modern bir ortamda ehliyet sahibi olması için çaba göstereceklerini ifade eden Mehmet Yıldız, Lider Sürücü Kursu’nun Kütahya’ya ve Kütahyalılara hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *