LİSANSLI DEPO PROJESİ KÜTAHYA’YA ŞART

376

KUTBO heyeti AK Parti Kütahya Milletvekillerine ziyaretinde üretilen hububat ürünleri için, Kütahya’ya kazandırılması gereken Lisanslı Depo Projesi sunuldu, Coğrafi İşaretli Ürünler hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

KÜTBO HEYETİNDEN AK PARTİ VEKİLLERİNE ZİYARET

Kütahya Ticaret Borsası (KUTBO) heyeti,  Adalet ve Kalkınma Partisi Kütahya Milletvekillerine Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir’e makamlarında gerçekleştirilen ziyarete, KUTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Meclis Başkan Yardımcısı İsmail Akıncı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Okumuş, Yönetim Kurulu Üyesi Eser Dinç, Meclis Üyesi Nüfide Erdurgut ve Genel Sekreter Yasemin Yol katıldı.

AK Parti Milletvekilleri makamlarında tek tek ziyaret edilerek,  ilgili Bakanlıklara iletilmek üzere, KUTBO üyelerinin talepleri ve sorunlarına yönelik çözüm önerileri iletildi. Kütahya’nın tarım, hayvancılık ve sosyal ekonomik durumu ile ilgili yürütülecek projelerin istişaresi yapıldı.

‘İŞBİRLİĞİ VE BİRLİK BERABERLİĞİN ARTARAK SÜRMELİ’

Kütahya’nın Sosyal, Kültürel, Turizm, Tarım, Hayvancılık ve Ekonomik açıdan zenginliğe sahip olması sebebiyle, gelişmesi yönünde katkı sağlayacak projeler ve çalışmalar için işbirliği ve birlik beraberliğin artarak sürdürülmesi gerektiği dile getirildi.

KUTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, KUTBO Stratejik Planı dahilinde yapılan faaliyetleri ve yapılacak projeler ile ilimize kazandırılan Coğrafi İşaretli Ürünler hakkında bilgi paylaşımında bulunarak, üretimin arttırılması, pazarlanması ve tanıtımı ile ilgili işbirliğinin önemli olduğunu vurguladı.

Üretilen hububat ürünleri için, Kütahya’ya kazandırılması gereken Lisanslı Depo Projesi sunularak, tarım ürünlerinin sağlıklı koşullarda muhafaza ve ticari amaçla depolanması hizmetlerini sağlayan lisanslı depoculuk hakkında bilgi verdi.

Başkan Gültekin, Kütahya’nın bölgenin gelişimine katkı sağlayacak projelerde KUTBO olarak işbirliğine hazır olduklarını ve yapılacak tüm çalışmalara katkı sağlanacağını belirtti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *