‘YEREL SEÇİMLERDE DESTAN YAZACAĞIZ’

232

MHP’nin seçimlerde tüm anketleri yerle bir ederek 50 milletvekili ile TBMM’de temsile başladığını belirten MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, “Önümüzdeki mahalli seçimlerde de hem MHP hem Cumhur İttifakı olarak tüm illerde ve kaybettiğimiz illerde, ilçelerde, belediyelerde tekrar destan yazacağız.” Şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bursa İl Başkanlığı ev sahipliğinde 7 ilin yönetimlerinin katılımıyla “2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” toplantı gerçekleştirildi. Balıkesir, Yalova, Bilecik, Kütahya, Eskişehir, Bursa ve Afyonkarahisar teşkilatlarının katılımıyla yaklaşan yerel seçim hazırlıklarının görüşüldü Genişletilmiş Bursa Bölge İstişare Toplantısına MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık da katıldı.

‘ANKETLERİ YERLE BİR ETTİK’

Cumhuriyetin 100. Yılında çok kısa bir süre önce 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta çok önemli seçimleri geride kaldığını ifade eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, “Bu seçimde emeği geçen bütün teşkilatlarımıza dava arkadaşlarımıza yol arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Bizim siyasi anlayışımızda dava arkadaşlarımız, yol arkadaşlarımız var. Biz siyaseti böyle görüyor böyle biliyoruz.” dedi. Seçimlerde anketleri yerle bir ettiklerini ifade eden Ahmet Erbaş, “3-4’lerde olduğu söylenen bir MHP hiç oy kaybetmeden 50 milletvekili ile yüzünün akıyla TBMM’de temsile başladı. Eminim ki Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde de bu başarımızı kat be kat artıracağız.” İfadelerini kullandı.

Seçim ardından Cumhur İttifakı’nın firesiz dimdik ayakta olduğunu ifade eden Erbaş, “Ama karşımızda artık bir ittifakın olmadığını, darmadağın olduklarını gördük. Kendi milletvekillerinin tabiri ile “Allah bu memleketi bu milleti seviyormuş ki onları iktidara getirmemiş”. Gizli kapaklı nasıl bir anlaşma yaptıkları ortaya çıktıkça “Cenab-ı Allah bu milleti seviyormuş bizi bu beladan kurtarmış” diyoruz. Şimdi hepsi kendi başlarının derdine düşmüşler hepsinin kendi problemleri var.” Dedi.

Türkiye’nin Kafkasyalardan Ortadoğu’ya, Orta Asya’dan Balkanlara bu coğrafyalarda yaşayan herkesin umut ışığı olduğunu ifade eden Erbaş, şu ifadeleri kullandı: “Nasıl ki biz bu dünya coğrafyasında Türkiye olarak umut ışığı isek liderimiz Devlet Bahçeli ve MHP de Türk siyaseti hareketinin umut ışığıdır, sigortasıdır. Bizler de bunun bir parçasıyız millet bunu takdir ettiğini seçimlerde gösterdi. Önümüzdeki mahalli seçimlerde de hem MHP hem Cumhur İttifakı olarak tüm illerde kaybettiğimiz illerde, ilçelerde, belediyelerde tekrar destan yazacağız tekrar bir başarı hikâyesi yazacağız.”

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *