VALİ MUSA IŞIN’DAN KÜTAHYA OSB YATIRIMCILARINA ‘HER ZAMAN YANINDAYIZ’

171

Kütahya OSB ziyaretinde genişleme çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgileri yerinde alan Kütahya Valisi Musa Işın, Ünsa Madencilik A.Ş., Ölçerler Tekstil ve Mas Porselen Tarım ve Ticaret A.Ş. üretim alanlarını inceleyerek “İlimizin kalkınması ve gelişmesi için çaba gösteren yatırımcılarımızın her zaman yanındayız” dedi.

Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’ni (OSB) ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kütahya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, Başkan Vekili Emin Yüce, Bölge Müdürü Tunahan Ergin tarafından karşılanan Kütahya Valisi Musa Işın, çeşitli konuların görüşüldüğü toplantıya katıldı. Kütahya OSB’nin gelişimi ve gelecek projeleri hakkında fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda Başkan Tolga Eskioğlu, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

YENİ GENİŞLEME SAHASI ZİYARET EDİLDİ

OSB’nin yeni genişleme sahası da ziyaret eden Vali Işın, Genişleme çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgileri aldı. Sanayi Bölgesi yatırımcılarından Ünsa Madencilik A.Ş. (Keramika) fabrikasını ziyaret eden Vali Musa Işın Ünsa Madencilik A.Ş.’nin üretim alanları ve süreçlerini inceledi. Projeleri ve faaliyetleri hakkında Keramika Genel Müdürü Emin Yüce’den bilgi aldı.

‘ÜRETİM VE BAŞARILARINDAN

MEMNUNİYET DUYUYORUZ’

Ölçerler Tekstili ziyaret eden Vali Musa Işın, Genel Müdür Raşit Alkan tarafından karşılandı. Üretim alanlarını inceleyerek bilgiler alan Vali Işın, “Kütahya’daki fabrikaların üretim ve başarılarından memnuniyet duyuyoruz. İlimizin kalkınması ve gelişmesi için çaba gösteren yatırımcılarımızın her zaman yanındayız” dedi.

Mas Porselen Tarım ve Ticaret A.Ş. fabrikasını da ziyaret eden Vali Musa Işın fabrikadaki üretim alanlarını inceledi, üretim aşamaları ve ürünler hakkında firma yöneticileri Salih Korkmaz ve Ahmet Korkmaz’dan bilgi aldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *