‘KENDİNİ VE ARACINI SEVEN KIŞ LASTİĞİ TAKTIRSIN’

444

Kış mevsimi öncesi büyük bir yoğunluk yaşadıklarını ifade eden Kütahya Lastik ve Jant İşletme Sahibi Tevfik Solak, lastik değişim bedelinin 300 lira ve 600 lira arasında olduğunu belirtti. Yoğunluk 15 gün daha süreceğini öngören Solak, “Arabasını ve kendisini seven kış lastiği taktırırsa faydasını, taktırmazsa zararını görür.” İfadelerini kullandı

OTO LASTİKÇİLERDE MESAİ YOĞUN

Kış mevsiminin kendini hissettirmeye başladığı Kütahya’da vatandaşlar yaklaşan yağışlar ve buzlanmalarda ulaşım güvenliğini sağlayacak önlemlerini erkenden almaya başladı. Kışlık lastiklerini taktırmak için zorunlu kış lastiği uygulamasını beklemeyen sürücüler, oto lastik dükkânlarının yolunu tuttu.

Kütahya Lastik ve Jant İşletme Sahibi Tevfik Solak, oto lastik dükkânlarında yaşanan yoğunluğun Kütahyalıların bilinçli hareket ettiğinin göstergesi olduğuna vurgu yaparak kış lastiği kullanmanın önemine değindi.

FİYATLAR 300-600 TL ARASINDA

Yoğun bir dönem yaşadıklarını belirten Tevfik Solak, lastik değişiminin fiyatları hakkında da bilgi verdi. Kışlık lastik değişimlerinde fiyatların aracına göre değiştiğine değinen Solak, “300 lira ve 600 lira arasında değişim bedeli bulunuyor.” Dedi.

‘KAZALARIN ÖNLENMESİNDE BÜYÜK ROL OYNUYOR’

Bu yoğunluk 15 gün daha süreceğini ifade eden Solak, “Bu sene kış erken bastırınca çok yoğunluk oldu” dedi. Sıfırdan lastik almak isteyen müşterin de çok fazla olduğunu vurgulayan Solak, “Kütahya kışlık lastik kullanımında kesinlikle duyarlı. Herkes canına da aracına da değer veriyor ve bu konuyu kesinlikle aksatmıyor. Kışlık lastik kullanımı, kazaların önlenmesi başta olmak üzere emniyet ve güvelik konusunda çok önemli. Arabasını ve kendisini seven kış lastiği taktırırsa faydasını görür. Taktırmazsa da büyük zaralar görür.” İfadelerini kullandı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *