ŞİMŞEK, ZORLU MAÇTA 3 PUANI 3 GOLLE ALDI

281

Belediye Kütahyaspor sahasında Bornova’yı 3-0 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza attı. Belediye Kütahayspor’un gollerini Can Muhammed Vural (2) ve Berkant Şahin Kök kaydetti.

3. lig 3. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, Dumlupınar stadında Bornova’yı ağırladı. Belediye Kütahyaspor sahaya kalede Serkan Demirkol, defansta Eyüp Poyraz, İsmet Benli, Samet Cantürk, Doğancan Kılıç, orta sahada Arda Keser, Yekte Sönmez, Halil İbrahim Pekşen, Berkant Şahin Kök, ileri uçta ise Can Muhammed Vural, Feyyaz Aydil ile çıktı.

Zorlu maça Belediye Kütahyaspor adeta golle başladı. Karşılaşmanın 6’ıncı dakikasında defansın arkasına atılan topa Can Muhammed Vural koşu yaptı. Bornova defansı ofsayt beklerken Can Muhammed Vural kalecinin üstünden topu aşırarak ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra da Belediye Kütahyaspor atakları devam etti. Dakikalar 15’i gösterdiğinde ise talihsiz bir an yaşandı. Feyyaz Aydil koşu sonrasında sekerek kendini yere bıraktı. Sonrasında oyundan çıkmak zorunda kalan Aydil üzüntülü bir şekilde yedek kulübesine geçti. Dakikalar 24’ü gösterdiğinde Belediye Kütahyaspor Halil İbrahim Pekşen ile net bir gol fırsatından yararlanamazken, ilk yarı 1-0 tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA BORNOVA BASTIRDI ŞİMŞEK GOLLERİ ATTI

Karşılaşmanın ikinci yarısı ise büyük bir heyecan sahne oldu. Bornova takımı baskılı bir oyun ile başlarken Kütahyaspor defansını ve kaleci Serkan’ı bir türlü geçemedi. Dakikalar 75’i gösterdiğinde ise Belediye Kütahyaspor ikinci golü buldu.

Can Muhammed Vural’ın pasında Berkant uzak köşe inanılmaz vurdu ve top direğin içine çarparak ağlara gitti. 2-0’dan sonra Belediye Kütahyaspor ataklarına devam etti. 87’inci dakika da Yekta Sönmez defansın arkasına koşu yaptı kaleci ile karşı karşıya pozisyonda uygun durumda ki Can Muhammed Vural’a çıkardı ve Muhammed boş kaleye topu gönderdi ve skoru 3-0’a getirdi.

Maç bu sonuçla tamamlanırken Belediye Kütahyaspor kritik bir galibiyete imza attı.

MAÇ SONUNDA BÜYÜK SEVİNÇ 

Ligde play-off açısından büyük önem taşıyan karşılaşmada Belediye Kütahyaspor’un aldığı bu galibiyet adeta ilaç gibi geldi. Maç sonrasında büyük bir sevinç yaşanırken, futbolcular taraftarlarına gitti ve galibiyeti kutladı.

Belediye Kütahyaspor haftayı 21 puanla 5’inci sırada kapattı. ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *