‘HEDEFİMİZ İKİ AYDA BİTİRMEK’

191

Hacı Hıfzı Emer Caddesi Yayalaştırma Projesinin Ocak Şubat ayına kadar oranın bitirilmesini hedeflediklerini belirten Başkan Işık, “Alt yapı çalışmaları tamamlanmak üzere, üst yapı ve peyzaja hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Bittiği zaman en az Bekir Avlupınar kadar değer kazandıran bir proje olacak” dedi.

‘ALT YAPI TAMAMLANMAK ÜZERE’

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Hacı Hıfzı Emer Caddesindeki son durum hakkında açıklamalarda bulundu. Hacı Hıfzı Emer Caddesi Yayalaştırma Projesinde ihale sonucunda çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Işık, “İklim şartlarına göre en kısa zamanda mümkünse Ocak Şubat ayına kadar oranın bitirilmesini hedefliyoruz. Ama şartların ne olacağını bilemeyiz. Alt yapı çalışmaları hemen hemen tamamlanmak üzere. Üst yapı ve peyzaja hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Takip ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

‘BÖLGEYİ EN AZ BEKİR AVLUPINAR KADAR DEĞERLENDİRECEK’

Kanal Kütahya Projesinin ilk etabı olarak Bekir Avlupınar Caddesinin yayalaştırıldığı andan itibaren bölgenin gençler tarafından ağırlıklı olarak kullanılan bir cazibe merkezi halinde geldiğini ifade eden Başkan Işık, “Laleli Cami ve Hacı Hıfzı Emer Caddemizin iki tarafındaki esnaflarımız toplu olarak dilekçeyle başvurdular. “Biz ticari olarak orası açıldıktan sonra geriye gidiyoruz. Buranın da benzer bir projeyle şehre değer katacak hale getirilmesi konusunda çalışma yapar mısınız” denildi. Biz de tüm İl Trafik Komisyonumuz trafikle ilgili oradaki sıkışıklığın giderilmesi noktasında  çalışmalar yaptıktan sonra işlemleri şehrimize değer katacak bir alan için başlattık. Aynı projenin devamı şeklinde yürütüyoruz bu yüzden bittiği zaman en az Bekir Avlupınar kadar değer kazandıran bir proje olacak” şeklinde konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *