‘HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ’

267

KUTSO Yönetiminin Kütahya İl Özel İdare Genel Sekreteri Mücahit Eracar’a hayırlı olsun ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, “İş dünyası olarak, iş birliği ve koordinasyon içinde çalışarak şehrimizin kalkınmasına destek olmak adına her zaman yanınızda olacağız” dedi

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce, KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Melih Aslan ve Semra Tozaraydın, Kütahya İl Özel İdare Genel Sekreteri Mücahit Eracar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, KUTSO heyeti, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mücahit Eracar’a yeni görevinde başarılar diledi. Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, “Kütahya’nın ekonomik ve ticari hayatına önemli katkılar sağlayan bir kurum olan İl Özel İdare’nin Genel Sekreterliği görevini üstlenen Sayın Eracar’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. İş dünyası olarak, iş birliği ve koordinasyon içinde çalışarak şehrimizin kalkınmasına destek olmak adına her zaman yanınızda olacağız” dedi.

‘SÜRECİ GÜÇLENDİRMEYE HAZIRIZ’

Genel Sekreter Eracar da, nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nın iş dünyasındaki aktif rolü ve katkıları takdire şayandır. İl Özel İdare olarak, şehrimizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına yönelik iş birliği ve ortak projelerle bu süreci güçlendirmeye hazırız” şeklinde konuştu.

Ziyarette, iş dünyası ile kamu kurumları arasındaki iş birliğinin önemine vurgu yapıldı. Her iki kurum da, şehrin kalkınması ve vatandaşların refah seviyesinin artırılması adına iş birliği ve dayanışma içinde olma kararlılıklarını dile getirdiler.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *