ŞİMŞEK’TE KÖTÜ GİDİŞ SÜRÜYOR 1-1

83

Belediye Kütahyaspor’da teknik heyet değişikliğinin ardından alınan 1-1’lik sonuç moralleri iyice bozdu. Maç sonrasında taraftarlar futbolcuları çağırarak alınan kötü sonuçların nedenini sordu. Kısa süreli gerginlik olaysız sona erdi.

3.lig 3. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, Dumlupınar stadında Bayburt Özel İdare’yi konuk etti. Teknik direktör Yusuf Tokuş’un istifasının ardından göreve gelen Efrahim Alkın ve ekibi ile ilk maçına çıkan Belediye Kütahyaspor’da kadroda önemli değişikliklere gidildi.

Belediye Kütahyaspor sahaya Serkan Demirkol, Eyüp Poyraz, İsmet Benli, Uğur Bulut, Doğancan Kılıç, Erol Zöngür, Yekta Sönmez, Murat Çaydemir, Muhammed Said Vardar, Halil İbrahim Pekşen ve Can Muhammed Vural ilk 11’i ile sahaya çıktı.

Belediye Kütahyaspor karşılaşmaya kalesinde büyük bir tehlike ile başladı. Bayburt Özel İdare ilk saniyelerde ara topuyla kaleci Serkan ile karşı karşıya geldi. Kaleci Serkan açıyı kapatarak yaptığı müdahale ile gole izin vermedi.

Bu pozisyonun ardından maç orta saha mücadelesi haline dönerken iki takımda birbirinin hata yapmasını bekledi.

Belediye Kütahyaspor’da Murat Çaydemir’in etkisiz görüntüsü ve pas hataları ileri uçta Kütahyaspor’u etkisiz bırakırken, kanatlardan gelmeye çalışan Belediye Kütahyaspor M.Said Vardar ve Halil İbrahim Pekşen ile girdiği pozisyonlardan yararlanamadı. Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

İKİNCİ YARI KARŞILIKLI GOLLER

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise iki takımda kontrolü elinde bırakmazken pozisyon üretmekte zorlandı. Bayburt ekibi  54’üncü dakikada gole çok yaklaşırken son vuruş yine kötü olunca sonuç çıkmadı. Maçın 68’inci dakikasında Belediye Kütahyaspor’un golü geldi. Oyuna sonradan giren Berkant Kök, Can Muhammed Vural iş birliğinde golcü oyuncu Can Vural topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Berkant iyi oynadığı dakikalarda sakatlanarak sedyeyle oyunu terk etti. 84’üncü dakikada Bayburt golü buldu. Sağ kanatan Melih Kılıç’ın vuruşu ağlara giderken karşılaşma 1-1’e geldi.

Maçın son dakikalarında Feyyaz Aydil’in kafa vuruşunu kaleci Furkan çıkardı ve maç 1-1 sona erdi.

FUTBOLCULARLA TARAFTARLAR KARŞI KARŞIYA

Maç sonunda iki takım oyuncuları da kendilerini yere bırakırken, sonrasında soyunma odasına gittiler. Kütahyaspor taraftarları futbolcuların yanlarına gelmesini isterken, Can Muhammed Vural, Doğancan Kılıç ve Eyüp Poyraz geldi. Ancak taraftarlar tüm oyuncuların gelmesini istediler. Dakikalarca soyunma odasından futbolcuların gelmesi beklenirken birçok oyuncu tekrar çıktı ve taraftarların yanına gitti. Taraftarlar futbolculara alınan kötü sonuçların nedenini sorarken M.Can Vural alınan sonuçlardan dolayı özür diledi. Zaman zaman zaman tartışmalarında yaşandığı konuşma sonrasında taraftarlar artık kötü gidişe bir dur denilmesini istediklerini ve galibiyet beklediklerini vurguladılar.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *