ADLİ BİLİMLER LABORATUVARLARINDA İNCELEME: ÖNEMLİ ANALİZLER BURADA YAPILACAK

160

Türkiye’de kamu kurumları içinde alanında tek olan Adli Bilimler Bölümü laboratuvarlarında incelemelerde bulunan KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, laboratuvarların önemli analizlerin yapılacağı bir merkez olacağını vurguladı.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren ile birlikte Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Adli Bilimler Bölümü laboratuvarlarında incelemelerde bulundu.

Laboratuvarların işleyişi ve yapılan çalışmalar hakkında bölüm akademisyenlerinden ve öğrencilerden bilgi alan Rektör Prof. Dr. Tekin, laboratuvarların oluşturulmasında emek verenlere teşekkür etti.

TÜRKİYE’DE TEK

Rektör Prof. Dr. Tekin burada yaptığı açıklamada, “Adli Bilimler Bölümü Laboratuvarları Türkiye’de kamu kurumları içinde alanında tek olup önemli analizlerin yapılacağı bir merkez olacaktır. Yoğun çalışmalar ve makine, ekipman desteği ile hizmete girecek hale getirilmiştir.” dedi.

Prof. Dr. Tekin’e, Adli Bilimler Bölümü akademisyenleri, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Bayramoğlu ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan Güçlü ve akademisyenler eşlik etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *