ŞİMŞEK’İN KRİTİK PLAY-OFF MÜCADELESİ

187

Belediye Kütahyaspor bu sezon play-off hattında kalabilmek için mücadelesini sürdürüyor. 4 hafta sonra galip gelen Belediye Kütahyaspor haftayı 5’inci sırada kapatırken, rakiplerinin takiplerini adeta ensesinde hissediyor.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, geçtiğimiz hafta sonu sahasında Osmaniyespor’u konuk ederken zorlu maçta rakibini 88’inci dakikada gelen penaltı golü ile 1-0 mağlup etti ve kritik bir 3 puana imza attı. Belediye Kütahyaspor bu galibiyetle 4 hafta sonra kazanmış oldu.

MAÇ SONUNDA BÜYÜK SEVİNÇ YAŞANDI

Belediye Kütahyaspor’un 4 haftalık aradan sonra kazanmanın sevincini taraftarlarıyla birlikte yaşadı. Kaptan Can Muhammed Vural üçlü çektirirken sonrasında Can Muhammed Vural taraftara giderek bundan sonraki maçlar içinde destek istedi.

SON 5 HAFTAYA 8 TAKIM PLAY-OFF İDDİASIYLA GİRİYOR

Belediye Kütahyaspor’un da içinde bulunduğu play-off hattı için 8 takımın mücadelesi aralıksız sürüyor. Erbaaspor ikincilik için büyük bir avantaj elde ederken, Bornova 1877, Kuşadasıspor, Silivrispor, Büyükçekmece Tepecikspor, Fatsaspor ve Ağrsıpor play off iddiasını sürdürüyor.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *