BAKAN ÖZHASEKİ KÜTAHYA’YA GELDİ

120

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya protokolünden çok sayıda ismin katılımıyla valilik makamında Kütahya’da yapımı devam eden ve hayata geçirilen projeleri değerlendirdi. Seçim standını ziyaret eden Bakan Özhaseki, vatandaşlara fidan dağıtımında bulundu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bir dizi programa katılmak için Kütahya’ya geldi.

Kütahya Valiliğini ziyaret eden Bakan Özhaseki, Kütahya Valisi Musa Işın, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekilleri Mehmet Demir ve İsmail Çağlar Bayırcı tarafından karşılandı. Şeref Defterini imzalayan Bakan Özaseki’ye Kütahya’nın sembolü çini hediye edildi. Daha sonra Kütahya protokolünden çok sayıda ismin katılımıyla valilik makamında Kütahya üzerine istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu. Kütahya’da yapımı devam eden ve hayata geçirilen projeler değerlendirildi.

ÖNCE MHP STANDINA

KOLAYLIKLAR DİLEDİ

Valilik ziyaretinin ardından Bakan Özhaseki, Zafer Meydanı’nda bulunan AK Parti Standını ziyaret etti. Bakan Özhaseki’nin, standa girmeden önce MHP seçim standına giderek kolaylıklar dilemesi dikkat çekti. AK Parti standında İl Başkanı Mustafa Önsay ve Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu ile bir süre sohbet eden Bakan Özhaseki, 31 Mart Yerel Seçimlerine büyük bir emek ve gayretle hazırlanan, gece gündüz demeden özveriyle çalışan teşkilat üyelerine teşekkürlerini sunarak “Rabbim cennet vatanımızda birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin.” İfadelerini kullandı.

VATANDAŞA FİDAN DAĞITTI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, daha yeşil bir Kütahya için vatandaşlara fidan dağıtımı gerçekleştirdi. Bakan Özhaseki’ye büyük bir ilgi gösteren Kütahyalı vatandaşlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakan Özhaseki, daha sonra Tavşanlı’yı ziyaret ederek gerçekleştirdiği mitingde vatandaşlara seslendi.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *