BELEDİYE KÜTAHYASPOR SİVAS’TA GALİBİYET ARIYOR

221

Play-off hattı içinde 8 takım ile kıran kıran bir mücadele veren Belediye Kütahyaspor, bugün saat 15.00’da Sivas Dört Eylül A.Ş.’ye konuk olacak.  Osmaniyespor gabiyeti ile moral bulan Mavi Şimşek’in, ligin son sırasındaki rakibi karşında puan kaybetmeye tahammülü yok.

Ligde 26’ıncı hafta mücadelesi başlıyor. Geçtiğimiz hafta Osmaniyespor’u ağırlayan Belediye Kütahyaspor, dakika 87’de penaltıdan bulduğu 1 golle sahadan galip ayrıldı. Play off hattına girmek isteyen Osmaniyespor’a karşı 4 maç aradan sonra kazanmayı başaran mavi lacivertliler, bu galibiyet ile moral buldu.

Kritik maçtan 3 puan alan Belediye Kütahyaspor, bugün ise saat 15.00’da Sivas Dört Eylül A.Ş.’ye konuk olacak. 

MAVİ ŞİMŞEK LİGDE 5’İNCİ SIRADA

Aldığı 9 galibiyet, 9 beraberlik, 5 mağlubiyet ile 36 puan toplayan Belediye Kütahyaspor, ligde 5’inci sırada yer aldı. Oynadığı son maçta Akhisarspor il 2-2 berabere kalan Sivas Dört Eylül A.Ş. ise 16 puan ile ligde son sırada yer alıyor. 

Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak maçı, Teksen Eker yönetecek. Eker’in yardımcılıklarını Hasan Ata ve Mahir Selenga Mısır üstlenecek.

Belediye Kütahyaspor’un da içinde bulunduğu play-off hattı için 8 takımın mücadelesi ederken Mavi Şimşek’in ligin bitimine 5 hafta kala puan kaybına tahammülü yok.

İŞTE 26 HAFTANIN DİĞER MAÇLARI

Ligin 26. Haftasının diğer maçlar ise şöyle: Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş – Onvo Ağrı 1970 Spor Kulübü, Osmaniyespor Futbol Kulübü – Silivrispor, Fatsa Belediyespor – Akhisarspor, Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. – Kuşadasıspor, Merkür Jet Erbaaspor       – Darıca Gençlerbirliği A.Ş., Karaköprü Belediye Spor –    Karatay Termal 1922 Konyaspor. Haftayı bay geçen takım ise Bayburt Özel İdare Spor olacak.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *