15 MİLYON TL’Yİ ‘AŞKIN’ ÖDENEK

174

Kütahya halkının ısrarla talep ettiği 5 farklı spor yatırımı için Gençlik Spor Bakanlığı’ndan 15milyon 577bin TL ödene sağlandı. Ödenek Halil Akkaş Atletizm Pistinin Sentetik kaplaması, Çekiç Atma Kafesi Filesinin yenilenmesi, Yıldırım Beyazıt Halı Saha Zemini yenilenmesi, Kapalı Tenis Kortunun Sandviç Panel ile kapatılması için kullanılacak.

Vali Musa Işın ve AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a yaptığı ziyaretten müjdelerle döndü. 

Ziyaretin ardından Kütahya’da yapılacak 5 spor yatırım için ayrılacak ödenek Kütahya Gençlik Spor İl Müdürlüğüne gönderildi. Yatırım için bütçenin milletvekillerinin ısrarlı takipleriyle sağlandığı belirtildi.

HALİL AKKAŞ STADININ

PİSTİ KAPLANACAK

Spor yatırımlarının devam ettiğini vurgulayan AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, “Halkımızın ısrarla talep ettiği Dumlupınar Stadyumunun Sentetik Çim Yüzeyli Yürüyüş Parkurunun onarımı, Halil Akkaş Atletizm Pistinin Sentetik kaplaması, Çekiç Atma Kafesi Filesinin yenilenmesi, Yıldırım Beyazıt Halı Saha Zemini yenilenmesi, Kapalı Tenis Kortunun Sandviç Panel ile kapatılması, işlemleri için toplam 15milyon 577bin TL ödenek İl Müdürlüğüne gönderildi.” İfadelerini kullandı.

Halil Akkaş Atletizm Pisti Prefabrik Hazır Kanalları ve Çekiç Atma Kafesi Filesinin yenilenmesi işi için 13 milyon TL, Yıldırım Beyazıt Halı Saha Zemini Yenilenmesi, Kapalı Tenis Kortu Yanlarının Kapatılması, Akrilik Zemin Yenileme ve Dumlupınar Stadyumunun Sentetik Çim Yüzeyli Yürüyüş Parkuru Onarımı için 2 milyon 577 bin TL ayrılacak.

‘YENİ TESİSLER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Gençlik Spor İl Müdürlüğüne gönderilen 15milyon 577bin TL ödenek ile spor severlere hizmet etmeye ve yeni tesisler yapmaya devam edeceğini belirten İl Müdürü Turhan Yavuz, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak spor severlerin hizmetindeyiz” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *