AHMET YAKUPOĞLU GÜZEL SANATLAR LİSESİ ÖĞRENCİLERİ: LOGO TASARIMI İLE BİRİNCİLİĞE UZANDI

173

ETwinning projesi “Well being in ourselves, well being at school” kapsamında düzenlenen logo yarışmasında Kütahya Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, mental ve fiziksel sağlığı estetik ve dikkat çekici bir tasarım ile bütünleştirerek birincilik ipini göğüsledi. Logo uluslararası projenin tanıtımında kullanılacak.

FARKLI ÜLKELERDEN 19 KATILIMCI

Kütahya Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi, eTwinning projesi “Well being in ourselves, well being at school” kapsamında düzenlenen logo yarışmasında birinci oldu. Kütahya Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi İngilizce öğretmeni Özlem Işıklı’nın yürüttüğü, farklı ülkelerden 19 katılımcı ile gerçekleştirilen eTwinning projesi kapsamında logo yarışması düzenlendi.

PROJENİN LOGOSU OLARAK KULLANILACAK

Yarışmanın sonucunda Kütahya Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi 10 Resim sınıfı öğrencileri Esra Kaya, Azra Yelken, Elif Derin Kerkük ve Nehir Azra Kaya, mental ve fiziksel sağlığı estetik ve dikkat çekici bir tasarım ile bütünleştirerek birincilik ipini göğüsledi. Öğrencilerin tasarladığı ve yarışmada birinci olan logo projenin logosu olarak kullanılacak.

MENTAL VE FİZİKSEL SAĞLIĞA DİKKAT ÇEKEN PROJE

ETwinning projesi “Well being in ourselves, well being at school, bireyin öncelikle kendisiyle daha sonra da okulda mental ve fiziksel sağlık açıdan olabileceğimi en iyi seviyeye gelebilmesini amaçlıyor. Proje kapsamında önümüzdeki aylarda öğrenciler birlikte belirlenen doğa yürüyüşü, bisiklete binme gibi fiziksel aktiviteler psikolojik olarak kendilerine iyi gelecek etkinliklerle birleştirilecek.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *