MAVİ ŞİMŞEK BU KEZ ŞEHRİ ARKASINA ALDI

111

3.Lig’de dört yıldır şampiyonluğa oynayan Belediye Kütahyaspor, final oynama tecrübesini kazanarak ilk kez bu sene play offlarda tur atladı. Oynanan iyi futbolla şehrin heyecanını da arkasına alan Mavi Şimşek, final maçı öncesi bu kez sahaya “kazanmayı bilme” özgüveni ile çıkıyor.

KÜTAHYA FUTBOLLA YATIP FUTBOLLA KALKIYOR

Belediye Kütahyaspor’un play off mücadeleleri sayesinde Kütahya son günlerde futbolla yatıp futbolla kalkıyor. Play off 1. Tur maçında Silivrispor maçından galibiyetle ayrılıp ikinci tura yükselen Belediye Kütahyaspor, Pazartesi günü Kuşadasıspor ile oynanan 2. Tur maçında 2-1’lik skorla final maçı oynayabilmek için büyük avantaj elde etti.

TAKIMI TARAFTAR KARŞILADI

Maç öncesinde Belediye Kütahyaspor Kulüp yönetimin aldığı kararla lise öğrencilerinin biletlerinin bedeli karşılandı. Maç öncesi mavi lacivertli taraftarlar ve tüm şehirde büyük bir coşku vardı. Saatler öncesinde Dumlupınar Stadına gelen taraftarlar, takım otobüsünü tezahüratlar ve meşalelerle karşıladı. Futbolcular ve teknik ekibe büyük bir sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, stadı doldurdu.

BERABERLİK BİZE YETECEK

Oynanan güzel futbolun, taraftarın yüzünü güldürdüğü maçta, takım Halil İbrahim Pekşen ve Burak Başkaya’nın golleriyle 2-1’lik skor ile sahadan ayrıldı. Maçın iki ayaklı olması sebebiyle kaçan gollerin Kuşadası’ndaki maçta aranması ihtimalini taraftarları endişelendiriyor. Cuma günü deplasmanda oynanacak maçta Belediye Kütahyaspor’a beraberlik yetecek. İki maçın sonunda golde üstünlüğü sağlayan takımın final maçına çıkacağı maçta, Kuşadasıspor’un turu atlaması için Belediye Kütahyaspor’u iki farkla geçmesi gerekiyor.

FİNAL TECRÜBESİ KAZANDIK

3.Lig’de dört yıldır şampiyonluğa oynayan Belediye Kütahyaspor’un, dört yıldır play offlarda şansı yaver gitmedi. Ancak bu sene final oynama tecrübesini kazanan Mavi Şimşek, koordineli çalışmalarla ilk kez play offda tur atladı ve final maçı için sahaya büyük bir avantajla çıkmaya hak kazandı.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *