MAVİ LACİVERTLİ TARAFTARA DEPLASMAN YASAĞI ŞOKU

97

Belediye Kütahyaspor’un, Kuşadasıspor karşısında deplasmanda oynayacağı 2.Tur Play Off Maçına Kütahyaspor taraftarının alınmayacağı kararı şehirde büyük bir tepkiye neden oldu. Takımı desteklemek için deplasman yoluna çıkmaya hazırlanan taraftar, Kütahya’nın tüm ileri gelenlerinden yasağa müdahale edilmesini istedi.

BELEDİYE KÜTAHYASPOR TARAFTARI ALINMAYACAK

Belediye Kütahyaspor, Cuma günü saat 16.00’da Kuşadasıspor karşısında T.F.F. 3.Lig 2.Tur Play Off Maçına çıkacak. Taraftar 2.Lig’e bu kadar yaklaşmışken takımı Kuşadası Özer Türk Stadı’nda yalnız bırakmak istemiyor. Kuşadasıspor karşısında oynanacak deplasman maçı öncesi çok sayıda taraftar Mavi Şimşek’i yalnız bırakmamaya kararlıyken dün açıklanan yasak kararı taraftarı şoka uğrattı. İl Spor Güvenlik Kurulu’nun aldığı kararla Belediye Kütahyaspor’un kritik deplasman maçına Belediye Kütahyaspor taraftarı alınmayacak.

KUŞADASI TARAFTARI DUMLU’YA ALINMIŞTI

Pazartesi günü Dumlupınar Stadı’nda oynanan maça Kuşadasıspor taraftarı alınmış, futbolcular ve kulüp yönetimi Belediye Kütahyaspor yönetimi tarafından misafirperverlik örneği ile ağırlanmıştı. Kuşadasıspor’un iki gün önce Kütahyaspor’u evlerinde en iyi şekilde ağırlayacaklarını açıklarken gelen deplasman yasağına tepki gösteren taraftar, kararın hangi sebeple alındığının açıklanması gerektiğini belirtti. Çok sayıda Kütahyalı, Kuşadasıspor taraftarı Kütahya’ya geldiyse Kütahyaspor taraftarı da Kuşadası’na gitmelidir” diyerek tepkisini gösterdi.

KARARA MÜDAHALE EDİN

Mavi lacivertli taraftarın tribüne alınmamasının haksızlık olacağını vurgulayan taraftar grupları, geçen sezon Kütahya’daki  Eskişehir maçına Eskişehir taraftarı alınmaması kararının Eskişehir camiasının itirazı ile kaldırıldığını hatırlattı. Kütahya’nın tüm ileri gelenleri ve milletvekillerinden konuya müdahale etmelerini bekleyen taraftar, deplasmana gitme isteklerini “Deplasman haktır, engellenemez!” diyerek yineledi.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *