ERBAŞ’TAN BAŞKANLARA TAM DESTEK ‘HER ZAMAN YANINIZDAYIM’

510

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Kütahya ve ilçelerinde Ticaret ve Sanayi Odaları Başkanlığı için seçim heyecanı yaşayan odaların tüm sorun ve çözümleri için her zaman yanlarında olduğunu ifade etti

Kütahya’da bu hafta Ticaret ve Sanayi Odalarında seçim heyecanı yaşandı. Ticaret ve Sanayi Odalarındaki seçimlere katılan MHP Milletvekili Ahmet Erbaş, Kütahya’da Esin Güral Argat’a, Tavşanlı’da ise Davut Efe’yi ziyaret ederek tam destek verdiğini, odaların tüm sorun ve çözümleri için her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.  Gediz’de yapılan seçimlere ise MHP İlçe teşkilatı katılarak, Erbaş’ın desteğini iletti. MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, vekil olduğundan bu güne ilk defa seçimlere müdahil olarak seçim öncesi desteğini açıkladı.

YENİ BAŞKAN ESİN GÜRAL ARGAT OLACAK

Kütahya’da bu hafta ticaret ve Sanayi Odalarında seçim heyecanı başladı. Meslek komitesi seçimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı.  Kütahya Ticaret ve Sanayi Odasında (KÜTSO) tek aday olan Esin Güral Argat pazartesi günü yapılacak seçimlerde KÜTSO’nun yeni başkanı olacak, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası (Gediz TSO)  mevcut başkanı Vedat Öztürk tek aday olarak girdiği seçimler sonunda yeniden Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oldu.

DAVUT EFE’YE DESTEK

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşen seçimlerde ise mevcut başkan Davut Efe ve Mesut Ünsal başkanlık için yarıştı. Seçimlerde ilk gün meslek komitesi seçimleri yapıldı. Seçimlerde 8 meslek komitesinin sekizini de Davut Efe’nin listesi kazandı. Başkanlık seçimlerinde de rakibine büyük fark atan Efe yeniden Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oldu. MHP Milletvekili Ahmet Erbaş seçim öncesi Tavşanlı Ticaret Odasına giderek, Efe’yi desteklediğini açıkladı. Seçim sonrası Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, MHP Milletvekili Ahmet Erbaş’a teşekkür etti.

‘KAZCIOĞLU BAŞARILI BİR BAŞKAN’

Önümüzdeki hafta yapılacak olan Simav Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı seçimi öncesi konuşan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ;  Simav Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Şeref Kazcıoğlu’nun görev süresince Simav İlçesine büyük hizmetleri var. Başarılı bir başkandır.”dedi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *