‘ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ’

250

Vali Çelik, Hafta sonu mesaisinde konteyner kentleri, Hayırlı İşler Yardım Derneği tarafından kurulan çocuk oyun alanını ziyaret etti. 53 bin konteynerin 16 bininde depremzedelerin misafir edildiğini aktaran Vali Çelik, 20 bin konteyner için de altyapı çalışmalarının hızla sürdüğünü ifade etti.

Vali Ali Çelik, Hatay’da koordinasyon görevini sürdürüyor ve depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor.

Hafta sonu mesaisinde konteyner kentleri ziyaret eden Vali Çelik, bölgede devam eden çalışmaları yerinde gözlemleyerek vatandaşların taleplerini dinledi.

Hayırlı İşler Yardım Derneği tarafından kurulan çocuk oyun alanını da ziyaret eden Vali Çelik, depremzedelerin hayatını bir nebze olsun iyileştirmek için çaba sarf eden herkese teşekkür etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Konteyner kentlerdeki vatandaşlara birebir görüşüp ihtiyaçlarını, taleplerini dinleyen Vali Çelik, “Bizim için her vatandaşımızın önemi büyük ve her zaman yanınızdayız. Hatay’a, Hataylı kardeşlerimize hizmet için elimizden geleni yapacağız.” Dedi.

53 bin konteynerden 16 bininde depremzedelerin misafir edildiğini aktaran Vali Çelik, 17 bin konteynerin su ve elektrik bağlantılarının en kısa sürede tamamlanarak depremzedelerin hizmetine sunulacağını söyledi. Vali Ali Çelik, alanda kurulacak 20 bin konteyner için de altyapı çalışmalarının hızla sürdüğünü ifade etti.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *