KÜTAHYALI ASLANLARDAN SOKAKLARDA ÇİFTE SEVİNÇ

313

Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi 3-0 yenmesi ve şampiyonluk kupasına kavuşmasının ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Kütahya’da da taraftarlar sokaklara döküldü. Cadde ve sokakları sarı-kırmızı renklerle donatan Galatasaray taraftarları, meşaleler ile marşlar söyleyerek şampiyonluğun tadını çıkardı.  

ŞAMPİYONLUK SEVİNCİNİ

DOYASIYA YAŞADILAR

Sarı-kırmızı renklerle donatılan caddelerde uzun konvoylar oluştu ve taraftarlar takımlarına destek vererek şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadılar.

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında Galatasaray sahasında Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup etti. Geçtiğimiz hafta oynanan Ankaragücü maçında şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, bu hafta oynana derbinin ardından kupasına kavuştu.

SOKAKLAR SARI-KIRMIZIYA BÜRÜNDÜ

Galatasaray’ın 23. şampiyonluk kutlamaları Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Kütahya’da da  büyük bir coşku ile kutlandı. 3-0’lık Fenerbahçe galibiyetinden sonra taraftarlar tur attı. Cadde ve sokaklarda ezeli rakibini 3-0’lık galibiyet ile yenmenin ve şampiyonluğa ulaşmanın sevincini yaşayan Kütahyalı Galatasaraylılar sokakları sarı-kırmızı renklerle donattı. Ellerinde bayraklar dillerinde zafer şarkıları ile Galatasaray taraftarları sokaklara döküldü. Uzun konvoyların oluştuğu kutlamalarda Galatasaray taraftarları meşaleler ile marşlar söyleyerek şampiyonluğun tadını çıkardı.  




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *