‘LİSANSLI DEPOYA İHTİYAÇ VAR’

236

KUTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Vali Musa Işın’ı ziyaret etti. Gültekin, Kütahya’da üretilen hububat ürünleri ve depolanması için yapılacak projelerle lisanslı depoya ihtiyaç olduğunu bunun desteklenmesi gerektiğini dile getirdi.

Kütahya Ticaret Borsası  (KUTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin  ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kütahya Valiliği görevine atanan Sayın Musa Işın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı tanışmanın ardından Vali Sayın Işın Pandemi ile birlikte tarım ve gıdanın önemine vurgu yaparak,  tarım ve hayvancılık alanında yapılan çalışmaların çok değerli olduğunu belirtti.

‘GELECEK NESİLLER İÇİN

EN ÖNEMLİ KONU’

Kütahya Ticaret Borsası ziyaretinde; KUTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, ilimizdeki üretilen hububat ürünleri ve depolanması için yapılacak projelerle lisanslı depoya ihtiyaç olduğunu bunun desteklenmesi gerektiğini ifade ederek,  bölgedeki tarımın, hayvancılık ve sanayileşmesi gelecek nesiller için en önemli konu olduğunu belirtti.

Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Ali Okumuş, Sayman Üye Ali Doğanay, Yönetim Kurulu Üyesi Eser Dinç, Meclis Üyesi Hüseyin Sarı ve Genel Sekreter Yasemin Yol katıldığı ziyaret programı karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından sona erdi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *