AK PARTİ KÜTAHYA İL BAŞKANI MUSTAFA ÖNSAY YEREL SEÇİMLER HAKKINDA KONUŞTU

329

‘AK PARTİ GERÇEĞİNİ

YİNE İLAN EDECEĞİZ’

Yaklaşan yerel seçimlere dair projelerini hazırladıklarına dikkat çeken AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Bundan önceki seçimde olduğu gibi mahalli seçimlerde de Kütahya’da AK Parti gerçeğini bir daha ilan etmek üzere gece gündüz çalışacağız.” Dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, yaklaşan yerel seçimlere dair önemli açıklamalarda bulundu.

Önümüzdeki yerel seçime teşkilat olarak hazır olmaları gerektiğine vurgu yapan Önsay, “Bundan önceki seçimde olduğu gibi mahalli seçimlerde de Kütahya’da AK Parti gerçeğini bir daha ilan etmek üzere gece gündüz çalışacağız.” Dedi.

‘PROJELERİMİZ HAZIR’

Bununla ilgili teşkilat olarak projelerini hazırladıklarına dikkat çeken Önsay, “Haydi Sıra Sende Projemiz” ile Kütahya genelinde gönüldaşlarımızı, teşkilatı dışı arkadaşlarımızı çağırıp onlarla birlikte seçim çalışmalarına başlamış durumdayız. Yine aynı şekilde bu ay sonu “Mahallede Gezek Var Programı” ile bütün üyelerimiz ile birlikte, vekillerimizle beraber mahallelerimizde buluşmalar gerçekleştireceğiz.” İfadelerini kullandı. 

Mahalli seçimlerin AK Partinin 18’inci seçimi olacağına vurgu yapan Önsay, “AK Partimizin Kütahya’dan yine zaferle ayrılması için teşkilatı olarak hazır olacağız.” Şeklinde konuştu.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *