ALTINÖZ’DEN VATANDAŞLARA ÇAĞRI ‘İSRAİL MALLARINI KULLANMAYALIM’

313

Yeniden Refah Partisi olarak İsrail ile Filistin arasında arabulucu rol oynamayı reddettiklerini belirten Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, vatandaşlara Kütahya’dan çağrıda bulunarak “İsrail ürünlerini kullanmayalım, alışveriş yaparken hangi o firma kime hizmet ediyor çok dikkat edelim”dedi.

‘SİYONİZM TEHLİKESİNİ BİZ BİLİYORUZ’

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Kütahya’da yaptığı basın toplantısında Filistin’de yaşanan son gelişmelere dair açıklamalarda bulundu. Öncelikli gündemlerinin Filistin’deki zulüm olduğunu ifade eden Mehmet Altınöz, “Biz siyonizmin, İsrail’in amacının ne olduğunu çok iyi bilen insanlarız. Bizler Siyonizm’i dünya üzerinde en iyi bilen insanlarız. Büyük İsrail projesini kurmak üzere yola çıkan İsrail yöneticileri -devlet demeyeceğim devlet olarak kabul etmiyoruz- maalesef atmış oldukları bu adımla çok büyük bir hata yaptıklarını çok yakında anlayacaklar.” İfadelerini kullandı.

FIRAT VE DİCLE ARASINDAKİ SİNSİ PLAN

Siyonizm’in en büyük amacının büyük İsrail devletini kurmak olduğunu belirten Altınöz, “İsrail bayrağı üzerindeki iki tane mavi çizginin biri Fırat diğeri Nil nehrini ifade ediyor. Bizler bu Fırat ve Nil nehri arasında büyük İsrail’i kuracağız diyorlar. 5bin 700 yıldır bu hayali kuruyorlar; bir diğer ifadeyle büyük Orta Doğu Projesi. Büyük Orta Doğu Projesine de ülkemizin büyüklerinin eş başkanlık yapmalarından dolayı duyduğumu üzüntüyü Anadolu şehrimiz Kütahya’dan söylüyorum.” Dedi. Gazze’de şu an yaşanan olaylar tesadüf olmadığına değinen Altınöz, dünya üzerindeki Müslümanların da işin bu noktaya gelmesinde çok büyük vebali olduğuna dikkat çekti.

‘ARABULUCU OLMAYI REDDEDİYORUZ’

Liderleri Necmettin Erbakan’ın “Suriye’de sınırların açılması çok tehlikeli bir oyun” sözünü hatırlatan Altınöz, “Erbakan Hocamız “Mesele Suriye ise bilin ki sonra İran, sonra Türkiye” demişti. En çok da AK Partili talebelerine sesleniyordu. Toprak ayağımızın altından kayıyor diyordu.” Şeklinde konuştu. Genel Başkanlarının Konya’da yaptıkları Özgür Filistin Mitinginde AK Partili yöneticilere, “Malatya’daki Kürecik, Adana’daki incirlik üssünün kapatılması, İsrail büyükelçisininim derhal gönderilmesi gerektiğini” söylediğini ifade eden Altınöz, İsrail ile Filistin arasında arabulucu rol oynamayı reddettiklerini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Bir taraf olan bertaraf olur” sözünü hatırlatan Altınöz, “Biz böyle bir durumda nasıl arabulucu olabiliriz? Ben açık ve net bir şekilde ifade ediyorum, biz Yeniden Refah Partisi olarak Filistin’in yanındayız, kardeşlerimizin yanındayız.” Dedi. İsraillilerin kendilerini üstün ırk görerek yetiştirildiğine değinen Altınöz, bu sebeple yaptıkları saldırılarda hak hukuk tanımadıklarını Türkiye’nin bizim müeyyide uygulaması gerektiğini vurguladı. Vatandaşları İsrail ürünlerini kullanmamaya çağıran Altınöz, alışveriş yaparken hangi o firma kime hizmet ediyor çok dikkat etmek gerektiğini belirtti.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *