IŞIL IŞIL BİR SEVGİ YOLU

149

İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Ahmet Tekdemir, Sevgi Yolu diye bilinen Cumhuriyet Caddesi’nin hayata geçireceği yeni projesiyle yepyeni ve ışıl ışıl bir görünüme kavuşacağını söyledi.

İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Ahmet Tekdemir, seçimler yaklaştıkça önemli projelerini Kütahya kamuoyuna sunmaya devam ediyor. Tekdemir, son olarak Sevgi Yolu ile ilgili projesinin detaylarını açıkladı.

PROJELERİ TAKDİR TOPLUYOR

İlk olarak tramvay ve teleferik projeleri ile dikkat çeken İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Ahmet Tekdemir, Savunma Sanayi OSB projesi ile Kütahya’ya yeni bir bakış açısı getirmişti. Bu üç dev projenin ardından kısa adı HUMEM olan Hac ve Umre Eğitim Merkezi projesi ile manevi değerlere de önem verdiğini gösteren Tekdemir, son olarak Sevgi Yolu ile ilgili projesinin detaylarını paylaştı.

GÖZ ALICI BİR CADDE OLACAK

Göreve gelmesi durumunda Sevgi Yolu’nu hayata geçireceği yeni projesiyle yepyeni ve ışıl ışıl bir görünüme kavuşacağını söyleyen Tekdemir, projenin detaylarını şöyle anlattı: “Sevgi Yolu’nu göz alıcı bir cadde haline getireceğiz. Canlandırma sanatçıları tarafından tasarlanan eserlerle her bir köşeye sanat dokunuşu katmak istiyoruz. Sevgi Yolu’nu sokak dansları ile gençlerimizin kendilerini daha özgür olabileceği ve yeni kültürler kazanabilecekleri bir caddeye çevireceğiz.

ARA SOKAKLARDA FESTİVALLER

Sevgi Yolu’nda açık hava sinema ve tiyatro organizasyonları düzenleyeceklerini müjdeleyen Tekdemir, “Ara sokakları canlandırmak için festivaller düzenleyerek esnaflarımızın ekonomilerine katkıda bulunacağız. Halkımızın keyif alacağı sanatsal atölyeler kuracağız. Sevgi yolu adeta bir sanat sokağı olacak ve burada resim sergileri düzenleyeceğiz ve ayrıca resim atölyeleri kuracağız.” Dedi.

SEVGİ YOLU SANAT SOKAĞI OLACAK

Sokak Sanatçılarının Sevgi Yolu’na ayrı bir renk, sokak lezzetleri ve geleneksel yemeklerin Sevgi Yolu’na ayrı bir lezzet katacağını ifade eden Tekdemir, “Çocukları için eğlence ve oyun alanları kuracağız. Animasyon gösterileri ve palyaçolar ve ayrıca yapacağımız yeni oturma alanları Cumhuriyet Caddesi eski cazibesine yeniden kavuşacak.” Şeklinde konuştu




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *