REHBER ÖĞRETMENLERE YAPAY ZEKA DESTEĞİ

183

Kütahya merkezinde görev yapan psikolojik danışman ve rehber öğretmenler için düzenlenen eğitimde rehberlik ve psikolojik danışmanlıkta uygulanabilecek yapay zeka araçları tanıtıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından psikolojik danışman ve rehber öğretmenlere yönelik “Yapay Zeka Uygulamaları Eğitimi” düzenlendi

Kütahya merkezinde görev yapan psikolojik danışman ve rehber öğretmenlere rehberlik ve psikolojik danışmanlıkta uygulanabilecek yapay zeka araçları eğitimi düzenlenerek, öğretmenlerin bireysel görüşmeleri ve özellikle seminerlerinde kullanabilecekleri yapay zeka araçları eğitimi düzenlendi.

‘TEKNOLOJİ DOĞRU KULLANILMALI’

Zafer Salonunda düzenlenen uygulamalı eğitime katılan İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, teknolojinin doğru kullanılması ve içeriklerin oluşturulmasında sizlere yardımcı olacak uygulamaların kullanılması gerektiğinden bahsetti. Ayrıca İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak Millî Teknoloji hamlesine katkı sunmak istediklerini ve bu tür uygulamalarla öğretmenlerin bilgi ve becerilerini artırmayı hedeflediklerini söyledi. Program sonunda katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür eden Başyiğit, Şube Müdürümüz Rıdvan Acar ile katılım belgelerini takdim etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *