ŞİMŞEK LİDERE KONUK OLUYOR

215

Geçtiğimiz hafta ligin son sırasındaki rakibine puan kaybeden Belediye Kütahyaspor’da taraftarlar, kötü gidişe bir dur denmesini ve mavi lacivertli futbolculardan galibiyet bekliyor. Ligin 24’üncü haftasında Mavi Şimşek’in rakibi ise en yakın rakibine 9 puan fark atarak ligin zirvesinde bulunan Karaköprü Belediye Spor.

Belediye Kütahyaspor, 3’üncü Lig’in 24’üncü haftasında deplasmanda Karaköprü Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek. Maç, yarın saat 14.00’te başlayacak.

Geçtiğimiz hafta ligin son sırasında bulunan Bayburt Özel İdare Spor maçından 1-1’lik skorla ayrılan mavi lacivertli ekipte teknik ekibin değişmesi de yüzleri güldürmedi. Efrahim Alkın ve ekibinin kadroda önemli değişikliklere gittiği ilk maçın ardından Kütahyaspor taraftarları futbolcuları tribünlere çağırarak alınan kötü sonuçların nedenini sordu.

RAKİP LİGİN ZİRVESİNDE

Ligin 24’üncü haftasını bu moral bozukluğu ile karşılayan Belediye Kütahyaspor, Karaköprü Belediye Spor karşısında galibiyet alarak kötü gidişe dur demek istiyor. Belediye Kütahyaspor, ligin başından bu yana aldığı 8 galibiyet, 9 beraberlik, 4 mağlubiyet ile 33 puan toplayarak ligde 5’inci sırada yer alıyor. Rakip Karaköprü Belediye Spor ise en yakın rakibine 9 puan fark atarak ligin zirvesinde.

Şanlıurfa Faruk Çelik Stadı’nda oynanacak maçı, Mertcan Erölmez yönetecek. Erölmez’in yardımcılıklarını Tufan Selvi ve Mehmet Eren Küçükkeçeci üstlenecek.

DEPLASMAN MAÇI

CANLI YAYINLANACAK

Öte yandan TFF’nin aldığı kararla yarın saat 14.00’de ilk düdüğü çalacak Karaköprü Belediye Spor maçı TFF’nin resmi Youtube hesabından yayınlanacak.

iŞTE 23 HAFTANIN DİĞER MAÇLARI

Ligin 24. Haftasının diğer maçlar ise şöyle: Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş – Darıca Gençlerbirliği A.Ş., Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. – Merkür Jet Erbaaspor, Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş – Onvo Ağrı 1970 Spor Kulübü, Bayburt Özel İdare Spor – Silivrispor, Osmaniyespor Futbol Kulübü          – Akhisarspor, Fatsa Belediyespor – Kuşadasıspor. Haftayı bay geçen takım ise Karatay Termal 1922 Konyaspor olacak.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *