4 HAFTALIK SERİ SON BULACAK MI?

213

Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarına son vermek isteyen Belediye Kütahyaspor, yarın saat 14.00’te Osmaniyespor Futbol Kulübü’nü ağırlayacak. 33 puan ile ligde 5’inci sırada yer alan Mavi Lacivertliler, oynadığı son 4 lig maçında galibiyet yüzü göremedi.

MAÇ YARIN 14.00’TE BAŞLAYACAK

3.Lig 3’üncü grupta mücadelesine devam eden Belediye Kütahyaspor, Dumlupınar Stadı’nda Osmaniyespor Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Maç, yarın saat 14.00’te başlayacak.

Ligde 25’inci hafta mücadelesi başlıyor. Geçtiğimiz hafta ligin lideri Karaköprü Belediyespor’a konuk olan Belediye Kütahyaspor, iki kez öne geçtiği maçtan 3-2 mağlup ayrıldı. Efrahim Alkın ve ekibin değişikliklere gittiği maçın ardından mavi lacivertli ekip kritik üç puan daha kaybetti.

BELEDİYE KÜTAHYASPOR LİGDE 5’İNCİ SIRADA

Aldığı 8 galibiyet, 9 beraberlik, 5 mağlubiyet ile 33 puan toplayarak ligde 5’inci sırada yer alan Belediye Kütahyaspor, oynadığı son 4 maçta galibiyet yüzü göremedi. Oynadığı son maçta Akshisarspor’u 3 golle yenen Osmaniyespor Futbol Kulübü ise 29 puan ile ligde 10’uncu sırada yer alıyor.  

Dumlupınar Stadı’nda oynanacak maçı, Onur Can Dolğun yönetecek. Dolğun’un yardımcılıklarını Hüseyin Sepetçioğlu ve Osman Korkmaz üstlenecek. Yaşadığı puan kayıplarını telafi etmek isteyen Mavi Şimşek, galibiyet hasretine son vermek için sahaya çıkıyor.

Ligin 25. Haftasının diğer maçlar ise şöyle: Silivrispor – Karaköprü Belediye Spor, Akhisarspor – Sivas Dört Eylül Futbol, Onvo Ağrı 1970 Spor Kulübü – Fatsa Belediyespor, 24 Karatay Termal 1922 Konyaspor – Bayburt Özel İdare Spor, Kuşadasıspor – Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş, Darıca Gençlerbirliği A.Ş. – Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. Haftayı bay geçen takım ise Merkür Jet Erbaaspor Konyaspor olacak.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *