KÖTÜ OYUN GÜZEL SONUÇ 1-0

161

Belediye Kütahyaspor maçın büyük bir bölümünde ortaya koyduğu kötü futbola rağmen 4 hafta sonra kazanmayı başardı. 3 puanı getiren tek golü penaltıdan Can Muhammed Vural kaydetti. 

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, Dumlupınar stadında play-off hatına girmek isteyen Osmaniyespor’a konuk oldu. Zorlu maça Belediye Kütahyaspor kalede Serkan, defansta Doğancan, Samet, Serkan Yıldız, Eyüp, orta sahada Yekta, Gökay, Murat Çaydemir, Halil İbrahim Pekşen, Burak, ileri uçta ise Can Muhammed Vural ilk 11’i ile çıktı.

Belediye Kütahyaspor karşılaşmaya tutuk başlarken Osmaniyespor sert bir oyun ile orta sahada üstünlüğü eline aldı. İki takımda pozisyon üretmekte zorlansa da Belediye Kütahyaspor rakip sahaya geçmekte bile sorunlar yaşadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlanırken taraftarlar kötü oyuna tepki gösterdi.

İKİNCİ YARI DAHA İYİ OYUN

Belediye Kütahyaspor maçın ikinci yarısına ilk yarıya oranla daha iyi başladı. Özellikle 70’inci dakikadan itibaren baskılı bir oyun ortaya koyan Belediye Kütahyaspor, pozisyonlar bulmaya başladı. İki kez etkili şut denemesi dışarıya giderken, dakikalar 87’yi gösterdiğinde ceza sahsının hemen önünden Belediye Kütahyaspor serbest vuruş kullandı. Murat’ın vuruşunda barajın eline çarparken hakem penaltı noktasını gösterdi. Can Muhammed Vural şık bir vuruşla takımını öne geçirdi.

Maçın kalan dakikalarında Belediye Kütahyaspor defansa çekilerek rakibinin golüne engel olmaya çalıştı. Son düdükle birlikte Dumlupınar stadı bayram yerine döndü.

Belediye Kütahyaspor 4 maç aradan sonra kazanmayı başarırken galibiyeti taraftarlarıyla birlikte kutladı.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *