İYİ PARTİ KÜTAHYA 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ORHAN ÖZATİK: ‘ŞEHİRDEKİ YATAK SAYISI AZALACAK’

212

Kütahya Şehir Hastanesi’nin epeyce bir zaman daha açılması mümkün olmadığını ifade eden İYİ Parti Kütahya 1. Sıra Milletvekili Adayı Orhan Özatik, 510 yatak kapasiteli Şehir Hastanesi’nin şehirdeki yatak sayısını daha da düşmesine sebep olacağına dikkat çekerek; bu büyük bir kandırmaca.” Dedi.

İYİ Parti Kütahya 1. Sıra Milletvekili Adayı Orhan Özatik, Kütahya’da inşası devam eden Şehir Hastanesi hakkında açıklamalarda bulundu.

‘UZUN SÜRE DAHA AÇILMAYACAK’

Kütahya Şehir Hastanesi’nin yapımının büyük bir muamma olduğunu ifade eden Orhan Özatik, “ Üzülerek söylüyorum ki Kütahya Şehir Hastanesi’nin epeyce bir zaman daha açılması mümkün görünmüyor.” İfadelerini kullandı.

Hastane hakkında vatandaşı ilgilendiren çok önemli bir konuya daha dikkat çeken Özatik, “Şehir hastanesi 510 yataklı ve siz de zannediyorsunuz ki 510 yatak ilave olacak. Bu büyük bir kandırmaca. Bu hastanenin kullanıma açıldığı gün diğer hastanemizdeki 510 yatak kapatılacak.” Dedi.

‘YONCALI’DA DA KAPASİTE DÜŞECEK’

Yoncalı’da açılacak olan Şehir Hastanesi’nin 100 yatak kapasiteli olduğunu hatırlatan Orhan Özatik, “Bildiğiniz gibi orada 250 yataklı başka bir hastanemiz var. O 100 yataklı hastanesi açıldığında da 250 yatak kapatılacak ve bizim yatak kapasitemiz 150 daha düşecek.” Dedi. Şehir Hastanesi’nin açılmasının Kütahya’ya ilave yatak sağlamayacağının altını çizen Özatik, aksine yatak sayısının azalacağına vurgu yaptı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *