‘MERHAMETİN ADI MEMUR-SEN’

231

Üyelerinin destekleriyle 8 konteynerı deprem bölgesine yolladıklarını ifade eden Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 No’lu Şube Başkanı Fatih Köse, “Bir takım çevrelerin oy vermediniz, dolayısıyla hizmet vermiyoruz şeklindeki gayri ahlaki yaklaşımlarına karşı en güzel cevabın bu şekilde verileceğini biliyoruz. Memur-Sen eşittir Merhamet-Sen” dedi

DEPREM BÖLGESİNE 8 KONTEYNER GÖNDERİLDİ

Memur-Sen Kütahya İl Temsilciliği ve Kızılay Derneği Kütahya Şubesi işbirliğiyle üyelerin katkısıyla alınan 8 konteyner deprem bölgesine gönderildi.

Daha önce Memur-Sen Kütahya İl Temsilciliği ve Kızılay Derneği Kütahya Şubesi işbirliğiyle üyelerin katkısıyla aldıkları 2 Adet konteyneri deprem bölgesine uğurladıklarını hatırlatan Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 No’lu Şube Başkanı Fatih Köse, 8 Adet konteynerın daha deprem bölgesi için yola çıktığını belirtti.

‘GAYRİ AHLAKİ YAKLAŞIMA

KARŞI EN GÜZEL CEVAP’

Memur-Sen’in farkını göstermeye devam ettiğini ifade eden Köse, “Memur-Sen eşittir Merhamet-Sen. Deprem bölgesinde yaraların sarılması için üzerimize düşeni yapmanın gayretindeyiz. Büyük felaketin yaralarını birlikte saracağız. Bir takım çevrelerin oy vermediniz, dolayısıyla hizmet vermiyoruz şeklindeki gayri ahlaki yaklaşımlarına karşı en güzel cevabın bu şekilde verileceğini biliyoruz. Merhamet her yürekte tutunamayacak kadar yüce ve temiz bir değerdir.” Dedi. Maddi ve manevi imkânlarını seferber eden Memur-Sen üyelerimize teşekkür eden Köse, “Ne mutlu Memur-Sen ailesine.” İfadelerini kullandı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *